RADIO STANICE Za sve privremene manifestacije kao što su: snimanje filmova, reklamnih spotova, obezbeđivanje i organizacija velikih muzičkih koncerata, kulturnih manifestacija, sportskih takmičenja, političkih kampanja stranaka i izbora, mitinga, raznih kongresa, auto-moto trka, relija, karavana, pratnji, vežbi, maratona, biciklističkih trka, planinarskih aktivnosti, splavarenja, alpinističkih akcija, orjentiringa, lovačkih, ribolovačkih, sportskih takmičenja na vodi i u vazduhu i svih drugih događaja kod nas možete iznajmiti svu potrebnu opremu za radio vezu.

Ovim poslom se bavimo od 1986. godine i posedujemo veliko iskustvo i kompletnu profesionalnu opremu „Motorola“ i dozvole RATEL-a za njihovo korišćenje.

Vaše je da nas kontaktirate i o svemu se dogovorimo na najbolji način. Specifičnost svakog događaja će uticati na to da vam pomognemo u izboru i naručivanju najboljeg asortimana opreme i dodatnog pribora (punjača: individualnih ili grupnih, rezervnih baterija, držača za kaiš, futrola, mikrofona, raznih HANDSFREE mikrofon-slušalica: Security, Madona, za buku…). Dobro bi bilo razmišljati i o rezervnim uređajima i dodatnom priboru.

Dovoljno je samo da popunite obrazac za naručivanje opreme i mi ćemo vam se veoma brzo javiti.

Za inostranstvo posebno ćemo se dogovoriti o dobijanju legalnih frekvencija za rad u čemu ćemo vam pružiti našu pomoć.

Naše cene su najpristupačnije i mi ih ne menjamo. Nije nam politika visokih cena, već međusobno poverenje, tačnost i kvalitet. Namera nam je da imamo stalne korisnike uz stimulacije i specijalne popuste.

Više od 30 godina smo u ovom poslu, radili smo za potrebe raznih događaja u celoj bivšoj Jugoslaviji (a sada i u svim bivšim YU republikama – novim državama) kao i mnogim evropskim zemljama (Češka, Italija, Rumunija, Bugarska, …).

Do sada smo dugogodišnjim radom i preporukama stekli lidersku poziciju i visoku reputaciju u ovom poslu na domaćem tržištu.

Naš naredni cilj je još veći kvalitet usluga sa novim uređajima i priborom, kao i veća zastupljenost na tržištu u zemlji, regionu i Evropi.

Neka Vam naše reference budu putokaz za poverenje i nove poslove.