POPRAVKA BEŽIČNIH TELEFONAVršimo popravke bežičnih telefona i to isključivo „velikog dometa“ (SANYO, SENAO, ALCON i dr.) Posedujemo originalne rezervne delove i tehničku dokumentaciju i za ovakve servise imamo dugogodišnje iskustvo (od 1986. godine).

Kvarovi su najčešće u vezi sa izlaznim stepenom, tačnošću frekvencije TX/RX, antenama ili napajanjem ali kvare se loša tastatura i baterije, a često udar groma ili strujni udar naprave velike probleme.

Pre svake odluke za popravku ovakvih uređaja preporučujemo Vam da nas kontaktirate, ispunite potrebni obrazac, pošaljete mail ili pozovete telefonom, jer možda i sami možete da otklonite kvar, a mi ćemo se truditi da Vam u tome pomognemo našim savetom „šta da uradite“.

Preporučujemo vam da posle takve konsultacije (ukoliko nismo uspeli da zajedničkim naporima „na daljinu“ rešimo problem) neispravni uređaj, kompletno sa napajanjem i antenom, pošaljete nama ekspres poštom BEX, AKS, POST EXPRES i dr. Transportne troškove snosite u oba smera a u povratku mi ćemo Vam fakturisati troškove servisa i popravke.

Najduže vreme zadržavanja u našem servisu je do 7 dana. Duže zadržavanje je samo uz saglasnost stranke.

Na ugrađene delove dajemo garanciju 12 meseci.

Po potrebi (na insistiranje i dogovor sa strankom) dolazimo na teren gde vršimo proveru i servis celokupnog uređaja i antenskog sistema.

Posedujemo i nudimo polovne i potpuno ispravne razne bežične telefone velikog dometa SANYO i SENAO sa ili bez interfejsa koji omogućuje priključivanje fax-a, normalnih žičanih i bežičnih telefona.

Rentiramo i ugrađujemo bežične telefone velikog dometa sa interfejsom.

Ne preporučujemo korišćenje ovakvih bežičnih telefona velikog dometa zbog frekventnog opsega koji oni koriste jer „nije dozvoljen“ i može biti uzrok smetnji. Sve to bi moglo da proizvede i određenu odgovornost korisnika. I o tome treba misliti.